Souhrn 1. ligy: Druhá nejvyšší soutěž má za sebou první hrací víkend

Souhrn 1. ligy: Druhá nejvyšší soutěž má za sebou první hrací víkend

Minulý prodloužený víkend se naplno rozjela i 1. liga mužů ve všech třech skupinách a nabídla několik zajímavých soubojů, které se rozhodovaly až v posledních minutách. Boje budou naplno pokračovat i o tomhle víkendu, kromě východní části. Tam se bude hrát až na konci měsíce května.

Skupina Západ

Účastníci západní skupiny se sešli v neděli na pražském Smíchově, kde se odehrál první prvoligový turnaj této části. Čtyři zápasy, které byly obrovsky vyrovnané, nabídly úchvatnou a napínavou podívanou. Ve všech se totiž bojovalo o vítězství až do posledních sekund. Nejlépe dopadl nováček skupiny - IHC ESSE Lovosice, který si připsal plný počet šesti bodů. Do soutěže se zatím nezapojil vítěz loňské části - Hořovice B. Tento tým čekají první boje až o tomhle víkendu na domácím stadionu.

ROZPIS UTKÁNÍ | TABULKA | STATISTIKY


Skupina Střed

1. liga skupiny střed odehrála v druhém hracím týdnu šest zápasů, po kterých i nadále vládne tabulce chrudimský Blackfin. Zatím si dokázal poradit se všemi svými soupeři. Jediný na koho zatím ještě nenarazili, jsou chrudimští Eagles, se kterými se potkají právě o tomhle víkendu. Opačné starosti mají naopak hokejisté Úhřetic, kteří z dosavadních čtyř utkání nedokázali ani jednou zvítězit.

ROZPIS UTKÁNÍ | TABULKA | STATISTIKY



Skupina Východ

Moravská část druhé nejvyšší soutěže mužů má za sebou první hrací víkend v Kroměříži, který ovládl obhájce loňského vítězství ve skupině - rezervní tým Přerova. Ten zvládl oba své duely, ve kterých to ale neměl vůbec jednoduché. Kroměříž byla v prvním měření sil kvalitním soupeřem a v závěru se snažila o vyrovnání. To se ji už ale nepovedlo a naopak Přerov čtvrtým gólem definitivně rozhodl o svém vítězství.

ROZPIS UTKÁNÍ | TABULKA | STATISTIKY