Hráči Rats zvládli emotivní dohrávku v Černošicích

Hráči Rats zvládli emotivní dohrávku v Černošicích

V dohrávce pátého hracího dne zavítali do Černošic hokejisté Rats. Zápas byl plný emocí, šlo totiž o přímý souboj o první místo. Více štěstí nakonec měli hosté, když zvítězili 6:3.

Hráči Rats vstoupili do utkání velmi aktivně a hned z první větší akce dokázali udeřit zásluhou Jakuba Bernada. Po úvodní brance se nám hra na chvíli uklidnila, byla hodně nervózní a plná nepřesností. Zlom nastal až mezi šestou a sedmou minutou, ve které hráli hosté dvě přesilové hry a obě využili. Prosadit se dokázali Lukáš Plos a Petr Hašek.

Černošice po nepovedeném startu vyměnily gólmana a začaly být více aktivní. To se jim vyplatilo, a po jedné z kombinačních akci se dočkali i snížení zásluhou Aleše Chamráda. I domácí si v prvním poločase zahráli dvě přesilové hry, jenže na rozdíl od Rats se v nich prosadit nedokázali. První poločas, který byl plný emocí z obou stran, nakonec vyhráli hráči Rats v poměru 3:1.

Druhý poločas začali hosté třetí přesilovou hrou, tu se jim už ale využít nepovedlo. Po jejím skončení se sice stále hrál rychlý hokej, který se přeléval ze strany na stranu, byl ale plný špatných zakončení. Klidnou první část druhého poločasu zlomila až šestá minuta, ve které domácí Jan Kern prostřelil hostujícího brankáře. Krysy byly sice aktivní, v zakončení se ane trápily, naopak domácí z minima vytěžili maximum a dočkali se vyrovnání, když Kolingera v bráně překonal kapitán Robin Malý.

Po vyrovnávací brance se čekala snaha Černošic o dokonání obratu, místo toho ale přišlo další vyloučení a v něm trest. Rats využili třetí přesilovku v utkání, když se do listiny střelců zapsal David Bernad.

Domácí celek tento okamžik zlomil, dovolili Rats další dvě branky a ti po gólech Petra Haška a Štěpána Turka definitivně rozhodli o svém vítězství a bodovém zisku.


09.06.2023 18:30| 5.kolo| Černošice| 25 diváků
SK Černošice
SK Černošice
IHC Prague Rats
3:6
IHC Prague Rats
Přesilové hry: -:- | PPG: 0:3 | SHG: 0:0
Rozhodčí: David Thuma, Tomáš Výborný

Branky

1. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
00:51IHC Prague Rats-0:1Jakub BernadTomáš Rubeš, David Bernad
05:23IHC Prague RatsPPG0:2Lukáš PlosMartin Tvrzník, Jakub Bernad
06:31IHC Prague RatsPPG0:3Petr HašekŠtěpán Turek, Martin Tvrzník
12:35SK Černošice-1:3Aleš ChamrádDavid Sem, Robin Všetečka
2. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
25:56SK Černošice-2:3Jan KernRobin Všetečka, David Sem
31:51SK Černošice-3:3Petr KafkaDavid Sem, Jan Kern
32:34IHC Prague RatsPPG3:4David BernadJakub Bernad
37:53IHC Prague Rats-3:5Petr HašekJakub Bernad, Matyáš Filip
38:33IHC Prague Rats-3:6Štěpán TurekMartin Tvrzník