Černošice v napínavém zápase porazily ve středočeském derby Hořovice

Černošice v napínavém zápase porazily ve středočeském derby Hořovice

Hráči Černošic přivítali v sobotu na svém hřišti tým Hořovic. Hosté sice po první půli vedli 1:0, ale domácí nakonec čtyřmi góly ve druhé půli otočili skóre a dokráčeli k výhře 4:2 a k zisku tří bodů.

První šanci si vytvořily Hořovice, když jeden z hráčů hned po 21 sekundách nastřelil tyčku Škubalovy brány. Ve 3. minutě se dostal do příležitosti domácí Kern, kterého našel u levé Kružík, ale Kern netrefil puk ideálnè a nedokázal trefit odkrytou část branky. Domácí si pak vytvořili několik dalších šancí, ale vždy narazili na dobře chytajícího gólmana Nováka. Nakonec jako první udeřily Hořovice. Deset sekund po skončení přesilovky Černošic se prosadil Artem Hrabovetskyi, kterému do mezikruží nabil Žmola a propálil Škubala. V 19. minutě se úplně sám před Novákem zjevil kapitán Malý, ovšem hostující brankář jeho pokus srazil ramenem do ochranné sítě. 

Začátek druhé půle patřil domácím. Po 51 vteřinách využil Sem špatné rozehrávky hostů a vyslal do úniku Bezoušku, který se prosadil povedenou kličkou do forhendu a srovnal skóre. Ve 29. minutě pak Malý nastřelil tyčku Novákovy branky. Na druhé straně pak zahrozil ve 31. minutě David Jindra, který jel sám na Škubala, ale jeho pokus nakonec skončil těsně branky. Ve 32. minutě otočili domácí skóre. Malý našel Miroslava Daniho, který se trefil přesně k pravé tyči Novákovy brány. V čase 36:59 ale bylo znovu srovnáno. David Jindra dostal přihrávku na levou stranu a trefil se přesně k bližší tyči. Černošice ale za 15 sekund znovu vedly, když se prosadil rychlou a přesnou ranou kapitán Robin Malý. Hosté to pak ještě zkusili bez brankáře, ale tenhle risk jim nevyšel, protože 9 sekund před koncem se do prázdné branky trefil po Všetečkově nahrávce Daniel Kružík. Černošice opanovaly středočeské derby a zvítězily 4:2


10.06.2023 11:00| 6.kolo| Černošice| 23 diváků
SK Černošice
SK Černošice
HC Cvočkaři Hořovice
4:2
HC Cvočkaři Hořovice
Přesilové hry: -:- | PPG: 0:0 | SHG: 0:0
Rozhodčí: Jakub Maňák , David Thuma

Branky

1. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
15:56HC Cvočkaři Hořovice-0:1Artem HrabovetskyiDavid Jindra, Daniel Čech
2. perioda
Čas Tým Typ Skóre Střelec Asistence
20:51SK Černošice-1:1Michal BezouškaDavid Sem
31:19SK Černošice-2:1Miroslav DaniRobin Malý
36:59HC Cvočkaři Hořovice-2:2David JindraVáclav Komínek, Martin Vitásek
37:14SK Černošice-3:2Robin MalýMichal Bezouška, Dominik Kučera
39:51SK Černošice-4:2Daniel KružíkRobin Všetečka