Extraliga

Název Statistiky
Final Four Stilmat extraligy 2022 Zápasy Týmové Hráčské
Stilmat extraliga inline hokeje 2022 – Play-off Zápasy Týmové Hráčské
Stilmat extraliga inline hokeje 2022 – Východ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky
Stilmat extraliga inline hokeje 2022 – Západ Zápasy Týmové Hráčské Tabulky

Články

Hradec Králové nestačil na Prague Rats a prohrál poprvé v sezóně

sobota 11.05.2024, 16:00
V souboji dvou neporažených týmů z prvního hracího víkendu zavítal Hradec Králové na hřiště pražských Rats na Nikolajce. Východočeši se rychle ujali vedení, ovšem branka z osmé minuty byla jejich poslední gólovou radostí v utkání. Domácí čtyřmi zásahy utkání otočili a opanovali souboj se ziskem tří bodů.

Brno si poradilo s Přerovem a slaví premiérovou výhru v této sezoně

sobota 11.05.2024, 15:06
Inline hokejisté Mission Roller Brno zvítězili v druhém kole STILMAT extraligy na půdě Přerova 7:3 a poprvé v aktuálním ročníku naplno bodovali. Na výhře Jihomoravanů po předchozích dvou porážkách se čtyřmi body za dva góly a stejný počet asistencí podílel obránce Radek Kučeřík. Brnu také pomohly tři využité přesilovky, díky nimž odmítlo závěrečné drama po kontaktní brance Night Birds.

Drama v závěru utkání Brodu se Zlínem vyústilo v prodloužení, radovali se Kanci

sobota 11.05.2024, 13:10
Třináctigólovou přestřelku s infarktovým závěrem přineslo derby mezi Uherským Brodem a Zlínem ve východní skupině Stilmat extraligy. O vítězství Kanců v prodloužení nakonec rozhodl v zápase čtyřgólový David Rauš. Uherský Brod i ve třetím kole bere dva body za vítězství po základní hrací době.

Hradec Králové díky skvělému závěru přetlačil Roller Storm

sobota 11.05.2024, 12:45
Dramatické utkání mezi Roller Stormem a Hradcem Králové rozhodovala až poslední minuta. V prvním poločase předvedli domácí Pražané bleskový obrat, během kterého smazali dvoubrankové manko a navíc se zvládli dostat do vedení. Hosté se ale nevzdali a na každý další gól soupeře našli odpověď. Zápas rozhodlo vyloučení v závěru.

Přerov při vstupu do sezony rozstřílel Boskovice, Plášek nasbíral sedm bodů

sobota 11.05.2024, 12:39
Inline hokejisté Přerova porazili v premiérovém utkání této sezony STILMAT extraligy doma Boskovice vysoko 10:4. Na výhře Night Birds se hattrickem a čtyřmi asistencemi podílel útočník Karel Plášek. Jeho spoluhráč Jakub Navrátil proti Jihomoravanům pro změnu jeden gól vstřelil a na čtyři nahrál. Dvakrát se na přerovské straně trefili Daniel Indrák s Tomášem Hanákem, za hosty si připsal dvě branky Stanislav Husák.